De kosten voor verzending is afhankelijk van het product. Alle opgemaakte vazen worden hoogstpersoonlijk door ons bezorgd. Hier rekenen we een kilometer tarief voor. Door uw adres op te geven bij de bestelling, krijgt u meteen de bezorgkosten te zien. Voor overige producten rekenen wij €7,20 per levering.

Als u voor voor onze persoonlijke bezorgservice kiest op de checkout pagina dan nemen we in alle gevallen dezelfde dag nog contact met u op om een bezorgmoment in te plannen.

De persoonlijke bezorgservice is alleen beschikbaar voor producten die wij niet mee kunnen geven aan PostNL of een ander bezorgdienst. De optie o.a. beschikbaar voor alle opgemaakte vazen. 

Alle overige bestellingen die gedaan worden op werkdagen vóór 18:00 worden meestal de dag erna bezorgd en bestellingen die gedaan worden op vrijdag ná 15:00 of in het weekend worden op dinsdag bezorgd. Wij kunnen in overleg met de klant ook op zaterdag of zondag bezorgen. Neem hiervoor contact met ons op.

Waarom het soms iets langer kan duren
Het gebeurd soms wel is dat het bezorgen van je bestelling iets langer duurt. Bijvoorbeeld in de decembermaand, maar ook na een lang weekend welke in combinatie met een feestdag is. Bij vertraging wordt u door ons op de hoogte gehouden.

 

Het is mogelijk om uw bestelling zelf af te halen in Nieuwegein. Neem contact op om een afspraak te maken.

Op onze website kun je met iDeal betalen bij afrekenen. Nadat je alle gegevens hebt ingevuld en iDeal als betaalmethode heb aangevinkt kun je bij de volgende stap je eigen vertrouwde bank kiezen en handelt deze de betaling snel en veilig af.

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In 3 keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. 

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je veilig en betrouwbaar kan winkelen op onze website. Hoe kun je daar zeker van zijn?

Veilige verbinding
Ons webadres begint met https:// en niet met http://. De ‘s’ staat voor ‘secure’ wat veilig betekent. Bovendien zie je een slotje in de adresbalk staan. Wanneer je op onze website shopt dan bevat de URL in ieder geval https:// en noenoesdecoraties.nl. Bij veel webshops zie je dit slotje alleen verschijnen bij het afrekenen (of juist helemaal niet), maar bij ons heeft elke pagina die je bezoekt een veilige verbinding.

Hoe beschermt Noenoes Decoraties mijn persoonlijke gegevens?
We gaan zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Alle pagina’s, dus ook de pagina’s waarop je je gegevens invult of bekijkt, zijn goed beveiligd. Dit zie je aan het slotje in de adresbalk en aan de URL die begint met https://

Wij zijn voortdurend bezig om onze bescherming te testen om ervoor te zorgen dat je altijd geniet van optimale veiligheid, nu en in de toekomst. Wil je hier meer over weten? Lees dan onze privacybeleid.

Zodra je je bestelling hebt betaald met 1 van onze betaalmethoden, dan krijg je na het afrekenen een pagina met de titel “Bedankt. Je bestelling is ontvangen” en tevens een bevestiging per e-mail.

Als je tijdens het afrekenen de betaling stopt of annuleert dan kom je terug op een pagina en krijg je de mogelijkheid alsnog via een andere betaalmethode te betalen. Tevens krijg je de melding in het scherm “Je betaling is niet geslaagd. Rond je bestelling nogmaals af met een andere betaalmethode“.

Je kunt in dit in beide gevallen controleren door in de loggen en met je muis over het account icoon te gaan -> Bestellingen

Onder Status kun je zien of je betaald hebt of niet:
– In behandeling = betaling ontvangen
– Wachtend op betaling = geen betaling ontvangen
– Afgerond = Bestelling is verwerkt en verzonden

Als je een bestelling alsnog wilt betalen en afronden klik je op betalen, en anders wordt na enkele uren de bestelling automatisch geannuleerd.

Als je een bestelling gedaan die met succes is afgerond krijg je van ons automatisch een e-mail waar ook de factuur wordt bijgevoegd.

Via Mijn account kun je, nadat je bent ingelogd, onder het kopje Bestellingen ook altijd nog je factuur downloaden voor je eigen administratie.

Wettelijk gezien heb je 14 dagen bedenktijd (herroepingsrecht) op producten van Noenoes Decoraties. Bijvoorbeeld als je je na het afrekenen hebt bedacht, of als je achteraf toch liever een andere kleur had gehad.

Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, kun je op een speciale pagina alle benodigde gegevens invullen en opsturen. Wij krijgen dit binnen en wordt direct verwerkt bij onze klantenservice die dezelfde dag nog contact met je opneemt.

Wanneer gaan de 14 dagen bedenktijd in?
De 14 dagen bedenktijd gaan in op het moment dat jij je bestelling ontvangt.

Onuitgepakte originele verpakking
Zorg ervoor dat de producten die je retourneert in de originele staat zijn. Onbeschadigd, in de originele verpakking en met het seal er nog omheen. Je mag de verpakking betasten en bekijken, zoals je dat in een winkel zou doen. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het product op een andere manier hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen we je aansprakelijk stellen.

Kan ik alles retourneren?
In principe heb je het recht om alles te retourneren als je aan bovenstaande voorwaarden voldoet. Er zijn een paar uitzonderingen. Dit kun je niet retourneren:

• Artikelen die om om hygiënische of gezondheid redenen niet geretourneerd mogen en kunnen worden.
• Artikelen waarvan het seal en/of verzegeling zijn verbroken.
• Artikelen die op maat gemaakt zijn.

Kosten voor retourneren
De kosten voor het retour sturen van het pakket zijn voor de “koper”.

Nee, de kosten voor het retour sturen van het pakket zijn voor de “koper”.

Nadat wij het retour van je hebben ontvangen beoordelen wij deze en storten we binnen een week uw geld terug. We storten het bedrag terug op dezelfde rekening.

Heeft u nog een vraag?

Neem contact met ons op voor meer informatie door op het chat-icoontje rechtsonder in je scherm te klikken.