Oorspronkelijke prijs was: €69,95.Huidige prijs is: €64,95.

Het eerste en enige uitgebreide overzicht van de collecties van Givenchy, gepresenteerd via catwalk fotografie en gepubliceerd in samenwerking met het gevierde modehuis.

Opgericht door de onstuimige Hubert de Givenchy in 1952, zou het huis het toppunt van moeiteloze elegantie gaan symboliseren, zoals belichaamd door Givenchy’s muze (en goede vriendin) Audrey Hepburn. Na de pensionering van de oprichter in 1995 nam John Galliano eerst de leiding over het huis over, voordat hij werd opgevolgd door een jonge Alexander McQueen, die zijn eerste (en enige) haute couture-collecties voor Givenchy creëerde. Meer recentelijk heeft de Italiaanse ontwerper Riccardo Tisci het merk na zijn benoeming in 2005 een resoluut eigentijdse richting ingeslagen (met kledingiconen als Beyoncé), gevolgd door Clare Waight Keller en de Amerikaanse ontwerper Matthew M. Williams.

Meer informatie

Auteur: Anders Christian Madsen, Alexandre Samson
ISBN: 9780500024904
Uitvoering: Hardcover
Afmetingen: 215 x 140 x 27 mm
Uitgeverij: Thames & Hudson
Taal: Engels
Aantal pagina’s: 632

Categorieën: ,
Deze site gebruikt cookies om uw browse-ervaring te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.